Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


I mina backar

 

som skotska hedar

uppfyller backarna min morgon

följer min dag

 

som livet

böljar de i mjuka

linjer upp och ner

 

tidig morgon i tystnad

väntar vi tillsammans

på fågelsången 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2009-04-23 12:21



Bookmark and Share


  * Ammi *
så vackra rader ..
2009-04-23

  Hans Christian
Väldigt vackert och rogivande, sista strofen - mums!
2009-04-23

  Teresia Ridell
Lågmält, stillsamt, vackert !
2009-04-23

  Sturesdotter
Känns som om jag är där - insuper stillheten...
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP