Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dirt room

trött morgon och grus i ögon och hår rufsigt från drömmar och stenhård madrass. jag vill o ja jag vill. stapplande steg, vått hår lugg i ögon gröna som allt som har med tropiska hav att göra och åh åh åh. förvirrad omvänding vad vill du ja jag vet inte bara förvirrad och frågande blick och förmodligen helt väldigt konstigt utseende. vakande blick och tvekande steg och ja vad vill du undrar jag ja inte kan jag läsa det i skogsgröna ögon och hopknipen mun och frågande blick eller var det det? du säger sockersöta saker och jag får svindel vad vad vad säger man nej ja jag vet inte säger man ja hej jag vet inte. ord svidande i gommen och helthelt fel vad hände? förvirrat och pinsamt och vänder sig om och stirrar in i väggen omförmögen att ståtalaandas. åh vad jag älskar dig. varenda sekund av mitt liv älskar jag våra ögonblick men oh just nu så hatar jag dig så mycket. för att du bryter ned mitt försvar av sarkastiska kommentarer och brinnande blickar och rynkor mellan ögonbryn. istället ger jag dig glasklar blick och inåtvända fötter och blont hår som sett bättre dagar. åh vad ska man göra?




Övriga genrer av sofiasv
Läst 193 gånger
Publicerad 2009-04-23 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sofiasv
sofiasv