Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.......


"Episod Spänning"

Aldrig mera rosig kind,
aldrig mera ut i vind.
Styr nu hela vägen ner,
brunnens botten nedan ser.

Fått en aning abstinens
efter att få sätta gräns.
Medan kroppen vill ha mer,
incidenterna blir fler och fler.




Fri vers av MemoryLane VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-23 22:22



Bookmark and Share


  blaite
Kalas rimm..de bara flöt på så bra..duktig du e..blaite
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

MemoryLane
MemoryLane VIP