Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför?

Varför gjorde ni mig
Till en syndabock?

Ni vet...jag ville inte
Leva ett tag.

Ni gav mig
Ett namn

Som inte är gott
Allt för era

Dolda motiv.
Och jag tror att

Det var er själva ni
hängde ut

På min bekostnad
Frågan är hur länge

Det skall ta
Att förlåta.




Fri vers av Danne
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 22:29



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Åhh så starkt innehåll i denna...känner smärtan. Berörs på djupet.
2009-05-11

  peter markurth
tolkar, förlåta sig själv eller andra? intressant
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Danne
Danne

Mina favoriter
du vill