Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Då det förflutna flåsar i nacken

Borttappad i plockepinn

drar ut på tiden

sliter ut hårsäckar

undviker ögonkontakt

 

vill aldrig erkänna ingenting alls

 

Brottningsmatch i röda ringen

utan munskydd, utan vindskydd

Spottar blod, gråter glas

 

Vägrar bråka

förlorar

vänder andra sidan till

Spelar oberörd

 

Sminkar på mig pokerface

röd mun,blå ögon,

bleka kinder, bruna solglasögon

 

Jag reser mig upp igen

 

Som en Evig vandrare

bort

mot en ljusare framtid




Fri vers av Bissen
Läst 603 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-23 22:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bissen
Bissen