Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skulle de där...



De där som jag

önskade från början till slut

skulle aldrig någonsin

få finnas kvar

för mig att

längta

efter




Fri vers av Spir@
Läst 210 gånger
Publicerad 2009-04-23 22:48



Bookmark and Share


  blaite
Livet..är det rätt uppfattat
2009-04-24

  blaite
Skum man bara..hur menar hon..nyfiken som bara den..lämnar du läsaren
2009-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@