Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

med blåklocka dånande i innerörat



livet är som en karusell

hur långt man än kommer framåt

så är startpunkten bara ett par steg bort

och målet, relativt valfritt

/




Fri vers av Jonny Larsen
Läst 251 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 09:44



Bookmark and Share


  aol
förbaskat bra skrivet,
2009-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Jonny Larsen
Jonny Larsen