Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Växtkraft

 

rakt igenom

stenblocken

i ständig förening

 

naturens nyck

en slump

kanske välgörande

för båda

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 17:05



Bookmark and Share


  LassO
de är häftigt... som när träden växer in och fast i rutnäts staket, finns en del såna här ikring. Så himla häftigt
2009-04-24

  Sturesdotter
Undersköna foto på naturen ...som bara du finner!
2009-04-24

  Angeldust
Häftigt :-)
2009-04-24

  Angeldust
Häftigt :-)
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP