Foto Ulla

Läs gärna mellan raderna.....
Liknelser till människorna är uppenbara, eller hur?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla

Läs gärna mellan raderna.....
Liknelser till människorna är uppenbara, eller hur?




Trädet ropar nej

 

ingen hör

trädets rop på hjälp

förbipasserande säger

å en sådan vacker murgröna

 

bedräglig denna skönhet

trädet kommer att gå

en långsam kvävning

till mötes




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 17:16



Bookmark and Share


  * Ammi *
bra liknelse!
2009-04-24

  Eaglemountains VIP
Så sant sagt .... och visst stämmer det in på människor också .....

Man ser inte och hör inte en människas rop på hjälp, när personen behöver någon, men vänner märker, men en det människor visar upp en fasad, ibland i tillgjordhet, ibland i total tysthet, som kväver ....
2009-04-24

  LassO
äta eller ätas, murgröna eller träd
2009-04-24

  Sturesdotter
Som en del människor; folk skriker och ingen ser det inre.
vacker tanke
2009-04-24

  Ewa-Britt Nilson VIP
Ja murgrönan
tar över man skulle
kanske göra som
politikerna gör
satsa på klöver...
2009-04-24
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP