Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Snart åtta hemska månader utan dig min älskade vän. Jag saknar oss två, men jag hoppas att du mår bra nu. Det gör inte jag


Jag saknar tiden då jorden faktiskt snurrade

Jag glömmer aldrig när du var här
när vi skrattade så mycket att båda trillade av stolen
så mycket att båda fick träningsvärk i magen dagen efter
Hur vi älskade att skratta tillsammans
åt saker ingen egentligen förstod
bara vi två

Jag glömmer aldrig hur mycket vi bråkat
speciellt om hur det är att må dåligt
för båda ville hjälpa den andre in i livet igen
Du verkar ha lyckats, lite i alla fall
På utsidan ibland
Men mitt misslyckande lyser med sin närvaro
alldeles för starkt
och jag vill bara släcka ljuset
och glömma vad som hänt

Men även fast jag vet att det inte går
kan jag aldrig låta bli att tänka den tanken
att kanske kommer hon tillbaka
om jag släcker ljuset och glömmer
då står hon kanske framför mig när jag tänder igen

men



det händer bara i drömmarna
och det svider mer än någonsin
att vakna igen och inse sanningen


men


jag älskade när du var här
när vi var tillsammans
och även fast vi inte alltid var trevliga
mådde bra
så saknar jag varje sekund du andades




Jag saknar tiden då jorden faktiskt snurrade


som vanligt.




Fri vers av Elina Källman
Läst 371 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-24 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elina Källman
Elina Källman