Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till K.

Ikväll
möttes vi
igen.

Som vi mötts
förr
under de snart
40 åren av
våra liv
som vi
känt varandra.
Du och jag, K.

Samma som då.

Igenkännande
fniss
värme
känslighet

och ATT
hur väl
hur länge
vi än känner varandra
och kontaktar
o våra liv korsas

....så lever du DITT
och jag MITT.

Alla våra minnen.
Våra liftarfärder i Europa,
våra år vi delade hem
våra pojkvänner
våra gemensamma
intressen,konsten,konsten,konsten.

Du och jag K.

Vi är varandras motsatser
som personer.
Du är den sparsmakade.
Jag är den översvallande.

Men ändå.

I hjärtat är vi lika.

K.
Jag vill ha dej som väninna
alltid.

Du skall alltid finnas.
Lova.







Fri vers av durr
Läst 286 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 00:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

durr
durr