Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vägrar

Ibland tänker jag att jag vill avsäja mej mitt medlemskap i samhället.
Hur det nu ska gå till?
Jag finns ju med person-nummer o adress o telefonnummer o allt.
Men det som händer nu.De straffar FIL-DELARNA.
De undersöker KONSTFACKS-ELEVERNA.
Friheten stryps.
KAN?....det ha att göra med vårt politiska system?

Teknologin utvecklas.

förändras verkligheten i takt med den.
Men systemet är intakt.

Ska bli mkt intressant,
om jag får leva,
att se
hur samhället ser ut om 20 år?
INGEN tänker framåt.
Det verkar som att
framåtskridanden stoppas.
KAN DET VARA MODERATERNA?




Övriga genrer av durr
Läst 306 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-25 00:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

durr
durr