Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÄNG

Nu vill jag berätta för dej om min säng.
Jag köpte den på Mio för 6 år sedan, med madrass.
Den har svarta gavlar av Järn.Sådär gammeldags design.
Halvmjuk madrass.
Den är skön att ligga på / i.
När jag kommer hem från en lång arbets-dag och har lite värk i kropp o rygg o är allmänt trött
då lägger jag mej RAKLÅNG där
i tjugo minuter
o sen är jag pigg igen.

Om kvällen,efter dagens slut
kryper jag ner där
o kuddar till mej
och läser bok
Ibland med katt i knävecket.

OCH om morgonen
efter väckarklockans uppfodrande signal
med följande kaffebryggning
kattmatning
toabesök
DN-hämtning i brevlådeinkastet




luta mej tillbaka
en liten stund till med kaffet o Dn:en
i MIN SÄNG


sakta
VAKNA
till Dagen.



Ska tillägga
att

Få manspersoner
har sovit där med mej.
MIN säng.

SÄNGSÄNGSÄNGSÄNG




Fri vers av durr
Läst 452 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 01:11



Bookmark and Share


  Yrre VIP
Me love säng to ;)
2009-06-02

    Celebrant
Var mans säng är dess borg! imo atleast.
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

durr
durr