Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Till den jag älskar

 

ett under av klokhet

vi förstår varandra

nästan jämt och jag ser

när hon missuppfattar

märker hennes frustration

vi börjar om så det blir rätt

och då viftar hon glatt på svansen

 

man kan alltid börja om

man kan alltid bli tydligare

man blir alltid förlåten

 

hon lyssnar på minsta

skiftning i min röst

på ett ord hon inte känner igen

ett ljud som är obekant

när jag säger att jag älskar henne

ser jag svaret i hennes kloka ögon

 

min hund är min allra bästa vän

och vi känner varandra väl

hon är nog bäst på det . . . . .




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 10:04



Bookmark and Share


  glittertindra
underbart :-)
2009-04-25

  * Ammi *
Djurs kärlek är kravlös och helt underbar, ser klokheten i hennes ögon minsann!! kramen till er båda!
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP