Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Till salu

 

fyra höga

skinnklädda stolar

ett högt bord

träslaget är ek

 

för mitt inre såg jag

fina möten i stearinljussken

en romantisk bild hade fastnat

fullkomligt förhastat förstås

 

länge stod paketen här

ek är tungt men till sist

var allt ihopskruvat

till vad nytta

 

det är ju inte där jag befinner mig

goodbye to romance

får lägga det i kontot för

misslyckat köp och framtidshopp




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 10:17



Bookmark and Share


  Yvonne
Nää, det låter inte som ett misslyckat köp. Och än har väl inte alla tåg gått! Vackra möbler kan man alltid njuta av. Och stolen på bilden är fin. Kramis i det härliga vårvädret.
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP