Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ont

Din behandling av mig var nära att knäcka mej
Ditt sätt att vara, var nära att ta död på mej
Det kändes som att jag inte fanns längre
Jag hade ingen livslust
kände ingen glädje
Jag var ett tomt skal utan innehåll
Jag hade inga känslor alls
och kunde inte ens känna smärta eller sorg
Jag var helt tom och likgiltig
Jag hade likaväl kunnat sluta att andas
Det finns stunder då jag önskar dig i olycka
men mest av allt vill jag bara glömma bort dej
Glömma att du finns
och att du går på samma jord som jag




Övriga genrer av Therés
Läst 655 gånger
Publicerad 2005-09-18 12:57



Bookmark and Share


  Kapten M.
känns som att läsa någons privata anteckningar
2005-09-18

  JML
Psykisk misshandel. Texten är smärta. Den är tung att läsa. Det finns inget ljus.
2005-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!