Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirationsnatt kan bara skriva så här när jag är melankolisk enjoy (?)


tekno love song

tekno'n spelade
& beat'et slog i takt
med ditt hjärta
(unts unts unts unts)

mitt läppstift hade
lämnat spår på din hals
och dina nyckelben
glöm mig aldrig

molnen svävade inte
dagen vår sång tog slut
regnet föll inte mer
det vågade inte hoppa
& falla
faller du faller alla

jag har inte sovit sedan -73
jag var inte född då
men det känns verkligen som
om tiden stått still
& du har varit borta
allt för länge

mitt hjärta
och mitt huvud
blev ett
dagen du & jag slutade vara det

kanske att
vi
en dag
möts
?

-


regnbågen blödde
färg över
hela trottoarerna
dagen du lämnade mig


låt mina silverskor
trippa på
ditt minne

lämna mig
som du redan gjort




Fri vers av Sandrew
Läst 523 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-25 12:39



Bookmark and Share


  notsomad
najs, tjejen...bra ögonblicksfångat.
2009-04-28

    Vilhelm Kvist
regnbågen blödde färg över dina ord och
fick dom att synas i natten...
applåder!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Sandrew