Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnen

Jag sitter vid havet på en klippa
jag sitter här med mina minnen
Vad ska jag göra med dom
Jag sitter ensam här
men en gång satt du här vid min sida
och vi blickade ut över det då stormande havet
Några tårar trillar
Det är bäst att det är slut
men det känns alltid lika svårt och jobbigt med avsked
Jag torkar bort mina tårar med min kalla darrande hand
Reser mig och tar tag i högen med alla mina minnen
och kastar dom rakt ut och ner i det mörka vattnet
De sjunker ner i djupet
och jag vänder mig om och går hem
Något lättare i hjärtat nu
och jag är klar med dej och den tid som vi hade




Övriga genrer av Therés
Läst 516 gånger
Publicerad 2005-09-18 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Therés
Therés

Mina favoriter
Klockan
Kom alla troll!