Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det fanns en tid då tiden aldrig räckte....




All den tid

 

all den tid

som inte fanns

 

den finns nu

och ibland

känns den

alldeles för lång




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-25 14:40



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Jag bäddar in mig i tidlös närvaro och fångar in evigheten som äter livstider som det vore gjorde av vokaler tappada på minnen
2009-04-25

  Yvonne
Läser och nickar igenkännande.
2009-04-25

  * Ammi *
ja så sant så .. man får liksom slå ihjäl den
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP