Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesi Lavemang Pang Pang Pang!





Jag läste en oerhörd dikt.

Det var som ett själsligt lavemang.

Återigen ljuva klarsyns fria sikt.

Andas kärlekens sammanhang.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-25 17:33



Bookmark and Share


    sofia flow
Åh, äntligen

Trodde ett tag att du fastnat i
politiska lavemang
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP