Foto Ulla  

 

Till min allra bästa vän....före detta vän.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foto Ulla  

 

Till min allra bästa vän....före detta vän.




Hur har du det nu

 

hur har du det nu

och hur känns det att veta

att du svek din bästa vän just

när behovet av vänskap var som störst

mitt i din väns livs värsta tid

 

hur har du det nu när

du vet att jag aldrig kommer att förstå

vi vet ju båda att du aldrig kommer att förklara

hur har det nu

när du vet att du är en svikare




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 182 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-25 19:38



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Den typen av människa som sviker, sviker även sig själv
2009-04-25
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP