Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förflutet obesvarat

 

du bläddrade dig långt tillbaka

i min offentliga dagbok

du var kär i mig

 

men jag hade träffat någon

som sa att han inte skulle bli det

 

igen

 

och jag lyssnade på leonard cohen




Fri vers av molly crayons
Läst 913 gånger
Publicerad 2005-09-18 15:17



Bookmark and Share


  Tony Hermansson
Mmmm....
Jag är helt tagen av din stil, ny favorit!

Min bomuls poet : )
/ Tony
2005-09-22
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons