Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från samma person till mig ....


Till dig från mig......kram

 

Två djupt mörka

ögon möter själens

mörker


Blicken tränger in

i kärnan och ljuset tänds

Gryningen skär rätt
in i vardagens
verklighet

Det som tidigare
var dimma blir
syresatt klarhet



16 sept 2008

Till dig från mig......kram

Peter Hultqvi(S)t

16 sept 2008 Riksdagen den 17 september 2008 08:59:23



Fri vers av En klar stjärna
Läst 825 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-26 11:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fantastisk hyllning!

Lazerbehandling!
2009-04-26

  Mr Lindemann VIP
I bäcken
närs drömmar
av poesi

fint och bra

poetiskt
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna