Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gentemot oss själva har vi alltid ett ansvar!


Avklädd och bar i min själ

Så avklädd och bar

i min själ

står jag framför mig själv.

Frågor efter frågor ställer jag

till min nakna ärlighet.

***

Svar får jag efter svar så klart

utan att våga se

mig själv i ögonen.

***

Då undrar jag verkligen

vad han var för ett val?

Trolös, vilsen och skakig

eller

längtade han bara

efter en hemlig förälskelse?


             17/3 15:13




Fri vers av En klar stjärna
Läst 826 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 12:01



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ärlighet är A & O.
2009-04-26

  Bibbi VIP
Svåra frågor.
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna