Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske inte riktigt sant!

Skriver om dig

när jag egentligen

bara vill skriva

om allt möjligt och ändå lite till,

och mycket annat.

****

När jag försöker

lyder inte händerna längre,
ville skriva hur jag längtar efter dig,
Kanske inte riktigt sant,
för jag börjar nog vänja mig

vid att

ha dig där på avstånd.

****

Avstånd är skönt,
man får nog distans

till sina känslor

när man saknat färdigt,
Kan det vara så?

 

28/12-08 01:18


 

 

 




Fri vers av En klar stjärna
Läst 720 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 12:17



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag tror att det är så. Det är ungefär som ett sorgearbete.
2009-04-26

  Bibbi VIP
Återstår att se.
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna