Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Din röst och ditt skratt

Din röst
som viskade de ömmaste ord,
som skrattade i luren,
som kvävde mitt vemod.

Ditt skratt
som lockade mig till skratt,

och  värmde mitt bröst.
Allt är så  långt borta,så långt borta!


11/1-09 22.47




Fri vers av En klar stjärna
Läst 842 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 12:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ett sådant vemod är svårt att bära och hantera.
2009-04-26

  Bibbi VIP
Stor igenkänningsfaktor.
Applåd!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna