Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Än idag kan jag bränna solen.

Jag lever

med en dold längtan

efter återseende,

och

de försvunna

ögonblicken.

****

 

Än idag,

kan jag

bränna solen.

 

Jag kan hindra

varje stjärna

från  att falla.

****

 

Fortfarande

 kan jag  drömma

om höjder

som ingen bestigit än.

                 

                                                                   13/1-08 23:33




Fri vers av En klar stjärna
Läst 589 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-26 12:25



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Intensiv och nära - full av hopp.
Klart berörande!
2010-06-06

  Larz Gustafsson VIP
Då är vi på samma våglängd.
2009-04-26

    Tea Alex
Jättevacker, söt och liksom näpen. Att du användt det där typsnittet gjorde det ännu bättre, pricken över i!
2009-04-26

  Bibbi VIP
"Om det är en dröm så låt mig få drömma"
Applåd!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

En klar stjärna