Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan historia

 

det sägs att alla har

en historia och

det låter ju självklart

såvida det finns någon som

vill ta del av den

 

när det inte gör det förefaller

en människas historia

som ett antal timmar

dagar veckor månader år

att slå ihjäl

 

 




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-26 13:49



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Smärtsamma rader, tur vi får ta del av DIN!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP