Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

haikuform

Har man trillat från regnbågen så har man varit på regnbågen




Ett annat ljus

 

moln som skingras ger

skymten av ett helt annat

aldrig skådat ljus

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-26 13:54



Bookmark and Share


  Rachel Roth
ett aldrig skådat ljus
låter överväldigande och hoppfullt!
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP