Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med lätt packning

på resa tillsammans
utan pass
endast lätt packning
vi strosade i Trosa
längs ån med hus som tålde att synas
magnolian överraskade oss
liksom bildkonstnärer och marsipan
värmen inbjöd oss
att stanna vid kaffebordet
vardagen uppskjuten
begränsningar minner om morgondagen
uttänjda gränser över staket
markkänning i motlut
idyll med baksida





Övriga genrer av jardan
Läst 392 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 15:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan