Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Min älskades plats

 

här satt han ofta

i sin blå morgonrock

med katten i sitt knä

tänktes det många tankar

med många skratt

många tårar

hans

älsklingsplats

 

nu är hans plats

i mitt hjärta

i mitt minne

i allting . . .




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-26 15:29



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
"i allting..." - precis så.
2009-04-27

  Sturesdotter
Minnesstol - sätt dig och känn hur det kändes, det får man - även när det gör ont.
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP