Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ge plats för NYTT

hur långt måste du ta dej
för din egen resa
tar du med dej din själ
dina sinnen och lustar

färden går
ögat ser
tanken talar
ryggsäcken bestämmer
dina intryck

fastnade han
på sin gamla plats
säger sej förstå ungdomen
läser fantomen
kravfylld tillvaro med ständigt nytänk
det var bättre förr
då var förr jäkligt länge sen

resorna pågår ständigt
se till att ha plats i väskan




Övriga genrer av jardan
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-05-02 20:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jardan
jardan