Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRBJUD de RELIGIÖSA "f r i s k o l o r n a"... NU!





Sluta indoktrinera försvarslösa barn med religion!

Det finns vanliga skolor, som duger till alla barn.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-26 16:33



Bookmark and Share


  Johan Bergstjärna VIP
evangelina

Ja men man blir in itutad en massa religious bullshit i den vanliga skolan!
Det är faen hjärntvätt.
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP