Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PREVENTIVmedel istället för ABORT!




Jag vet inte hur många aborter som görs varje år i Sverige.

Men siffran är hög, mellan 30.000~40.000.

Så jag undrar bara: är det inte dags för män & kvinnor

att börja använda PREVENTIVMEDEL istället

för att göra abort.

Tänk att det är ett Människoliv man släcker...

Dra på den där kondomen, eller använd

nåt annat preventivt medel

om ni inte vet om ni vill ha barn.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-26 19:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP