Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är ju inte konstigt

 

egentligen är det

omöjligt att klara en

snabb anpassning

till omständigheterna

 

till något man aldrig

förr varit med om

till något man inte

känner igen




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-26 19:32



Bookmark and Share


  Vilseman
... och så oerhört viktigt att själv förstå och acceptera detta. Man kan inte klara en för plötslig förändring.
2009-04-27

    ej medlem längre
Visst är det så, låt det ta den tid det tar...
2009-04-27

  Eaglemountains VIP
Vad sak har sin tid ..... skynda långsamt ..... i alla situationer
2009-04-27

  Piann VIP
Nej allt tar sin tid. Mycket svårt att göra en helomvändning.
2009-04-26

  Sturesdotter
Nä, hur ska man kunna....men alla förväntar sig...
2009-04-26
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP