Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag är inte sådana söndagar

Idag är inte en söndag
som man övningskör
idag är inte en sådan söndag
då det blir bakfyllepizza hos Al

Två överviktiga grovhånglar
jag hade inte riktigt funnit min än
för hon mjukhånglar
borta i stolen
utanför garaget i Fjärås,
skogen i Fjärås.

Min vän från skogarna
har nyss blivit lämnad
medan kvinnan i mina tankar
ger med bakfyllelavetter
på hjärnbalken

Hon hånglade bort mig igår
när kysste någon annan än mig
svartsjukeslukar det sista i flaskan
hissar den vita flaggan
bredvid min gula och lila
på farfars flaggstång

Idag är inte en söndag
som man övningskör
idag är inte en sådan söndag
då det blir bakfyllepizza hos Al

Trots att jag inte bad dig
att dra i helvete när käften ville,
så fastnade din jävla blick
i ett oskickat bakfylle-sms
där jag hade skrivit en förlåtelse
för allt jag inte gjorde


Idag är det en sådan söndag
då järnvägen inte är långt borta
en sådan jävla söndag
då du fan inte finns nära




Fri vers av KevinBroberg
Läst 640 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-26 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

KevinBroberg
KevinBroberg