Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Natursmycke

 

oss alla till lyst

står de ofta

osedda

framför oss




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-27 11:05



Bookmark and Share


  Regular
Så sanna ord, så lätt det är att missa allt det vackra runt omkring oss
Applåderar och är glad att jag inte missade denna text...som vackert står...
2009-04-27

  Teresia Ridell
Och orkar vi, hinner vi;så får vi så mycket mer av det vackra att fröjdas åt !
Jättefint !
2009-04-27

  Sturesdotter
Precis som livet ibland
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP