Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna för dig

Om du faller
reser jag upp dig igen

om du gråter
torkar jag dina tårar
med mina läppar

om du ångrar
står jag med dig

om du vill gå
öppnar jag din dörr
och önskar dig lycka

om du vill vara här
får du stanna för evigt

om du vill tänka
väntar jag in

om du vill tala
har jag lyssnade öron

om du vill vara tyst
är jag dina läppars ljuva stumhet

om du vill älska
klär jag av allt jag är

och öppnar för dig...




Fri vers av *Boppisgodis*
Läst 321 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-27 14:09



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Sårbart att älska så mycket...

det berör.
2009-05-12

  Suzy med punkterna
Att klä av allt man är............ mycket vackert
2009-04-29

  Sturesdotter
Ömma ord!
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

*Boppisgodis*
*Boppisgodis*