Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I min drömvärld sida 7

I min drömvärld så är allt bra
I min drömvärld finns det inga rosa ponnys
I min drömvärld finns det inga slemmiga lava monster
I min drömvärld så finns det röda vackra rosor
I min drömvärld så är himlen alltid klarblå
I min drömvärld så finns det inget dåligt
I min drömvärld så finns det inget tjat
I min drömvärld så finns det en massa fina kläder
I min drömvärld så finns det allt jag önskar
I min drömvärld så finns det inget som gör ont
I min drömvärld så finns det inget som kan skada mig
I min drömvärld så är allt som jag vill




Fri vers av Erev
Läst 413 gånger
Publicerad 2009-04-27 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Erev
Erev