Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Naturens påhitt

 

uppfinningsrikedomen

är oslagbar

vem annars kunde

hitta på att placera

dessa blommor (harsyra på en stubbe)

just här

 

bara för ingenting

alls eller

bara "til lyst" som våra danska bröder säger




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-27 17:49



Bookmark and Share


  * Ammi *
vilket vackert påhitt, fina bilder ( och texter så klart.. bjuder du på min vän
2009-04-27

  Sturesdotter
Jag tror på danskarna jag! De har många bra uttryck och här passar det ju ypperligt; naturen när den verkligen har lust att busa till det lite!!
2009-04-27

  Blåbäret
naturen är full av påhitt för den som tar sig tid till att se...vilken vacker bild du fick med dig
2009-04-27
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP