Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du lyssnar inte





Du lyssnar inte

Hur länge tror du ditt

skenheliga alibi ska hålla?

Du tror att du är så god

Men du lyssnar inte.




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-27 18:31



Bookmark and Share


  Spir@
Snyggt!
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP