Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jagad

jagad

de är ovanligt udda kalasknas
all tusen piller som krossas och tas
en helt ovanlig minus dag
skapar inget annat än obehag

men många minus, flis!
fallande supernova expertis
kan all hundra tjugofem vis
att bota blåmärken med smält is

men som om dom som kom
komer du göra om gång på gång
en ond cirkel med små blå
eller kanske svartgrå platå

allt verkligat bara för o stå
en millisikund liggandes på tå
i en sjö i havet att bara sjunka ner
att ligga lågt och förljuga verklighet där ingen ser

det finns alltid någon som kom
sex hon som fick och han som dom
vaket sovande mitt i regnande sol
att flyta under luften sjunka ner på en stol

solar plexsus som brinner inne med vårt minne
allt som vi fångat glömt gömt här inne
bortdammat förbannat sprucket och lammat
en muskel med träningsverk och har stannat

vad är spänning som inte är existerande
livlös energi i sammandraget avslappnande
tankar som tystnar bland bubblor som spricker
ögon som blinda och syner som sticker

spring sakta du hinner vi brinner
fingrar som söker försöker rus i allt som flimmer
bunkrar upp dunkar som funkar
river upp sår med självförakt som försummar

vi behöver ingen frukt inget färskt vatten
utan självdiciplin mot smärtan mitt i natten
skavsår av känslor ingen levande död klarar
men det går för det finns fulla glas och trasiga stavar

mycket göms i svartvitfärgad musik
när du hör dom tysta svaren blir aldrig nått sig likt



det finns många våningar att sjunka genom
det finns inget vi inget dom som om
dom som kom
vi som dom
som
om

omedvetet medvetande
men
alltid
stigande

fallande




Övriga genrer av Troll ॐ
Läst 781 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-27 22:00



Bookmark and Share


  PanicPicnic
Vet inte vad jag ska säga, men måste säga nåt för den här tar andan ur mig på ett sätt som ingenting gjort på länge nu!
2009-05-07

  Olof Dahlin
Härligt, ärligt utlämnande och vackert betraktat :)
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Troll ॐ
Troll ॐ