Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag väljer åt dig.

Du säger att vi glider ifrån varandra

Jag säger att vi springer


Du säger att du inte vill välja
vill behålla alla
låta gammalt vara glömt

Så jag väljer åt dig
farväl och hejdå

Du är inte längre välkommen innanför mina murar.




Övriga genrer av I Reformed
Läst 280 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-28 00:24



Bookmark and Share


  blaite
De e rätt..vi pratar olika språk..Blaite
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

I Reformed
I Reformed