Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något bättre


Du skar

in ditt namn

i min själ


Du tog

ljuset ur

mina ögon


Lämnade i sargade

människors

händer


Jag lät

dig göra

mig illa


För jag

tror på något

bättre i dig




Fri vers av Spir@
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-28 00:53



Bookmark and Share


    Ling
Slutet var oväntat för mig. Oväntat men bra, fast akta dig.
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@