Foto Ulla" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Foto Ulla


Skapa sig

 

lång är raden

av dagar

utan mening

dagar i ensamhet

 

det finns ingen

fix och färdig livsmening

vi måste

skapa den




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-28 07:59



Bookmark and Share


  Sturesdotter
Ja, kreativitet är ett sätt
2009-04-28

  Ewa-Britt Nilson VIP
Så det är
ständigt jobba
på här, för att hinna
vad man kan finna
gäller både man
som kvinna
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP