Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätten att känna


Skäms att erkänna känslan som slagit sig till ro i magen.

Den gror där, som ett frö med hårt skal,
egentligen för stor för en liten näve jord,
men ändå.

Har känslan rätt att finnas där?

Jag göder känslan med kallt vatten och kalla tankar,
kyliga leenden och isande fantasier.
-Och jag hör hur den växer

Jag skäms

Finns den där bara för finnandes skull?

Jag drar i den, hackar för att få bort den med roten.
Sväljer luft och gift, glatt och glättigt.

Tanken tar ny fart och finns

Verklig med all sin rätt




Fri vers av känsla tanke handling
Läst 400 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-28 10:55



Bookmark and Share


    Tea Alex VIP
Fin tanke, jag känner igen mig. :)
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

känsla tanke handling