Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kaos



Du slog mig till

marken

med din häpnad


Vem är du att

tro

jag kan bättre


Kan du förstå

vem

jag var igår


Känner du till

känslan

av mig imorgon


Kan du se

oändligheten

bortom bergen


Förstår du doften jag

delar

på min kudde


Slås du av insikt till

blåtira

när du ser mitt kaos


Vet du om att

paniken

är min bästa vän


Är du säker på

ångesten

som kramar mitt hjärta


Vet du om

ljuset

i mina ögon


Ser du lyckan

i

någon annan


Kan du hålla mig i

handen

min sista dag




Fri vers av Spir@
Läst 213 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-28 11:18



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Berör mig djupt in
2009-04-29

    Tea Alex
Åh söt!!!
2009-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Spir@
Spir@