Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
önskar att man kunde var lika smal å graciös som man är i huvudet!


trolldans




jag kände mig som en älva
där jag dansade omkring

men jag är ingen älva
jag är fångad i en trollskostym




Fri vers av Vingklippt Ängel
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-28 12:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Vingklippt Ängel
Vingklippt Ängel