Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Många bitar

Många bitar har jag lämnat
Av mig själv
Av liv jag levt

Tvära kast och snabba byten
Har nog alltid varit jag

Många platser har jag lämnat
Vissa utan saknad alls

Bättre fly än illa fäkta
Var väl min filosofi

Många bitar har jag lämnat
Av mig själv
Av liv jag levt

Tillbaka har jag aldrig velat
Där finns inte ens en väg

Många bitar har jag samlat
Till mig själv
Till nya liv

Alla bitar, nya, gamla
Ska nu pusslas
Till ett liv




Fri vers av Martina Östlin
Läst 359 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-28 16:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martina Östlin