Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
WWW.SERP.NU


UNDERLIGT?

Varför ska man behöva gömma sig bakom:

Ett falskt ansikte

Ett falskt kön

Ett falskt namn

En falsk ålder?

 

Är det därför att man är falsk själv?

Är det därför att man är rädd för någonting?

Är det därför att man skäms över någonting?

Är det bara ett sjukt beteende, tecken på ett syndrom?

 

Om man inte har någonting att dölja, då döljer man ingenting.

Genomsynlighet?

Ärlighet?

Eller?

 

 




Fri vers av Samuel E. Rajeus VIP
Läst 316 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-28 17:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Samuel E. Rajeus
Samuel E. Rajeus VIP